Pelastuskoira-blogi nyt avattu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Tervetuloa Suomen Pelastuskoiraliitto ry:n julkaisemaan Pelastuskoira-blogiin. Blogin aiheet pureutuvat tiiviisti Pelastuskoiraliiton toimintaan, kokeisiin ja koulutuksiin, toiminnassa mukana oleviin ihmisiin ja sidosryhmiin sekä tietysti itse pelastuskoiriin. Säännöllisesti ilmestyvien artikkelien ytimessä on koiran ja ihmisen yhteistyö ja harrastus tärkeän vapaaehtoistoiminnan parissa.

Blogi tarjoaa asiantuntevia ja ajan hermoilla olevia näkökulmia pelastuskoiratoiminnan eri osa-alueisiin ja ilmiöihin ja toivottaa lukijakseen sekä aktiiviset lajiharrastajat ja jäsenyhdistysten jäsenet että kaikki pelastuskoiratoiminnasta kiinnostuneet.

Blogiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sen toimittajaan Tanja Lupariin meilitse tanja.lupari@pelastuskoiraliitto.fiEtsimme vapaaehtoisia kirjoittajia mukaan blogin toimitukseen. Ei haittaa, vaikka et olisi tekstintuotannon ammattilainen, tärkeintä on hyvä juttuidea ja tarina! Myös valokuvat eri harrastustilanteista ovat tervetulleita.

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita

Hae blogista

Viimeisimmät artikkelit

Arkisto

Kategoriat

Vieritä ylös